Back to top

Previsions molt bones de casaments de cara al 2022

Amb el relaxament de les mesures de prevenció de la pandèmia molts sectors afectats per la covid ja comencen a veure la llum al final del túnel

Un dels sectors que més va patir la pandèmia, però que més reforçat n'està sortint és el dels casaments. Tot i que en un principi amb totes les restriccions la gent no s'atrevia a celebrar els convits, les ganes de tornar a la normalitat van fer que a poc a poc les parelles s'animessin a celebrar aquest dia tan especial, fos com fos, i per al sector ha acabat sent un any molt millor del que es pensaven.

Enguany, aquestes celebracions s'han hagut de fer totes al migdia, però al contrari que abans, s'han realitzat tant en divendres com en dissabte i diumenge, i s'han allargat més que mai. Estem al novembre i fins a final de mes encara n'hi ha de programades.

Les previsions per l'any vinent també són molt bones. Hi ha moltes parelles que han preferit esperar a tornar a una normalitat absoluta, i es concentren les que hi havia pendents i han preferit esperar, més les noves peticions. És per això que l'agenda del 2022 té millors previsions que la d'enguany i la major part dels dissabtes ja estan complets.

Ja hi ha reserves de cara al 2023

També hi ha hagut un repunt de peticions, visites als restaurants, i sol·licituds de pressupostos i informació. De fet, de cara al 2023 ja hi ha reserves.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades