Back to top

Primer 3 de 8 de la temporada per als Xiquets de Reus

Els de la camisa avellana sumen el tercer castell de 8 a la Diada de Santa Anna, acompanyats de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Passió i emoció en les cares dels castellers i castelleres dels Xiquets de Reus en aconseguir el primer 3 de 8 de la temporada a la Diada de Santa Anna. És el tercer castell de 8 descarregat aquesta temporada, després del 4 de 8 de la Diada de Sant Pere i el de la Diada del Catllar. Els de la camisa marró avellana han completat l'actuació amb un 2 de 7 en primera ronda i un 5 de 7 en tercera. Han estat acompanyats de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, que ha realitzat un 2 de 7, un 5 de 7 i un 3 de 7 amb l'agulla, a més d'haver carregat el pilar de 6. La Diada ha finalitzat amb quatre pilars de 4 per part dels Xiquets i dos dels de la camisa verda.

Objectiu complert

Segons afirmen els caps de colla dels del carrer de Rosich, Joel Reche i Joan Ferran, feia setmanes que el 3 de 8, castell insígnia de la colla, s'estava treballant als assajos, i l'objectiu era estrenar-lo per Santa Anna. Ho han fet amb els aplaudiments d'una plaça de la Farinera que ha compartit l'eufòria dels Xiquets. Des de la colla valoren positivament haver descarregat el setè 2 de 7 de la temporada. Destaquen que, si bé normalment al juliol disminueix el volum de castellers, enguany s'ha pogut fer una passa endavant.

Amb bones expectatives

De cara al mes d'agost, els plats forts seran la Diada de Gràcia i la d'Igualada. En aquest sentit, els Xiquets volen repetir el 2 de 7 i ajuntar el 3 de 8 i el 4 de 8. També s'han mostrat optimistes perquè, a finals d'agost, arribi el 2 de 8.

Un punt d'inflexió per a Sant Pere i Sant Pau

En paraules del cap de colla dels de la camisa verda, David Lobo, la colla pot sortir satisfeta de la Diada de Santa Anna, ja que representava una oportunitat per fer un pas més. Els propòsits d'ara endavant, comenta, són poder descarregar el pilar de 6 i continuar treballant en construccions de 8 per poder estrenar aviat el 3 de 8.

Primer 3 de 8 de la temporada pels Xiquets de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades