Back to top

El primer canicròs de Reus va més enllà de l'esport

Protecció i respecte als animals, aquests són els valors que vol transmetre la ciutat de Reus amb la celebració del primer canicròs, un homenatge a l'Alba Chacón, l'esportista reusenca que va patir un accident el mes de gener.
Presentació I canicròs

La primera edició del Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacòn és una prova esportiva que va més enllà de l'activitat física. Amb aquesta es volen perpetuar i transmetre els valors de l'esportista reusenca vinculats a la protecció dels animals. La cursa consistirà a córrer sobre una superfície de terra amb el gos lligat a la cintura del corredor o corredora amb un cinturó,  una modalitat on la persona i el gos forma equip. Els beneficis aniran destinats a la protectora Refugi Baix Camp de Reus. Amb això es vol conscienciar del benestar dels animals.

L'esdeveniment serà el 24 de novembre, amb un recorregut entre els cinc i set kilòmetres, el qual encarà estar per definir. La jornada tindrà diferents activitats, amb una cursa d'adults, una cursa infantil, i una cursa d'iniciació. D'altra banda, també hi haurà la possibilitat de realitzar-la caminant.

A més a més, s'organitzaran una sèrie d'activitats paral·leles, com un taller d'iniciació, una exposició de dibuixos de mascotes, i xarrades.

Des de la família agraeixen el suport de l'ajuntament i consideren que amb aquest esdeveniment es donaran a conèixer aquesta disciplina i es transmetran a la ciutadania els objectius que l'Alba va defensar. Pròximament l'Ajuntament de Reus donarà a conèixer tots els detalls de la cursa mitjançant les xarxes socials.

Paraules clau: