Back to top

El primer concurs de paelles arriba per Misericòrdia

La Festa Major de Misericòrdia porta com a novetat la primera edició de la Marató Concurs de Paelles. Una vintena de cuiners prepararan, el proper dissabte, més de 15 varietats de paella a la Plaça Evarist Fàbregas del Pallol. Tant el públic com el jurat especialitzat seran els encarregats de decidir els guanyadors de la jornada.
El primer concurs de paelles arriba per Misericòrdia

La plaça Evarist Fàbregas situada al costat del centre comercial El Pallol serà l'escenari on es realitzarà la primera edició del Concurs de Paelles. Una novetat que ve donada per la Festa Major de Misericòrdia i que es durà a terme el proper dissabte.

Una vintena de cuiners, aproximadament, donaran el seu toc especial a les paelles, totes de diferents tipus. El públic assistent, amb la compra dels tiquets, podran tastar i triar les més de 15 varietats de paelles. Així, juntament amb la votació popular, un jurat especialitzat en gastronomia, entre els es troba la cuinera reusenca Mariona Cuadrada, decidirà els guanyadors del concurs.

Una competició que pretén ser un element més de la festa reusenca.

"No és únicament un dinar, sinó que és una festa. Hi haurà un grup de música taverna de Valls, els "Fenya Rai", i també hi haurà cant improvitzat", explica el coordinador de l'activitat, Miquel Saperas.

Aquesta primera edició busca consolidar-se dins dels actes reusencs. De moment, es preveu que participin en el tast unes 200 persones però tot apunta que la participació serà major.

El concurs començarà a les dues de la tarda, després de la cercavila del Bou de Reus, pels carrers del centre, i del vermut de cercolets.

Paraules clau: