Back to top

El primer derbi a la Copa

El Reus-Calafell serà un duel inèdit a la Copa, ja que serà el primer derbi en el torneig del KO des de la implantació de l'OK Lliga el curs 2002/2003.

Duel inèdit i excepcional a la Copa. El derbi entre el Reus i el Calafell d'aquest divendres es viurà per primera vegada al torneig del KO. De fet, aquesta és la segona vegada que el Calafell jugarà aquesta competició: el primer cop va ser l'any passat a Lleida, on els de Ferran López van caure contra el conjunt amfitrió (4-3). Una victòria dels de la Terra Ferma que va evitar el primer derbi a la Copa entre el Reus i el Calafell a les semifinals. 

Tot i que la primera participació en la Copa va arribar l'any passat, la primera classificació del Calafell per la competició va arribar el 2020, però la pandèmia va impedir el debut dels verds-i-blancs. D'aquesta manera, a tots els al·licients possibles que té un Reus-Calafell se li ha d'afegir l'excepcionalitat del duel. Un derbi que promet emocions fortes i que tancarà els quarts de final de la competició aquest divendres (20:30 h), amb l'arbitratge de Miguel Díaz i Jonathan Sánchez

Els precedents a l'OK Lliga

El darrer partit entre ambdós conjunts es va decantar pel Reus (4-0), en la dotzena jornada de l'OK Lliga. Els duels del curs 21/22 també són favorables a l'equip de Jordi Garcia, tant al Joan Ortoll (2-5) com al Palau d'Esports (6-3). L'última derrota roig-i-negra contra els del Baix Penedès va ser el febrer del 2021 (5-4).

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades