Back to top

El primer dia oficial de rebaixes va perdent força

Cada cop hi ha menys fal·lera a l'arrencada oficial de les rebaixes, i és que molts comerços ja fa dies que van començar la campanya de rebaixes d'estiu, sobretot les grans cadenes.

Lluny han quedat aquelles llargues cues a les portes dels comerços el dia d'inici de les rebaixes. I és que des de que la normativa permet fer descomptes a qualsevol època de l'any, ja sigui físicament als establiments o a través de la venda online, els compradors ja no esperen amb tan delit la data tradicional d'inici de les rebaixes. A nivell ciutadà, però, es constata cert desconeixement sobre quan comencen les rebaixes.

Els primers en començar a fer descomptes al mes de juny van ser les grans cadenes, però actualment, segons ens comenten des d'alguns establiments de Reus, diversos petits comerciants s'han afegit a la iniciativa, i ara "cadascú comença les rebaixes una mica quan vol"

"Les vendes hi són, però més repartides"

Segons afirma la presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Rosa Lucas, "les vendes arriben més esglaonades". Tot i així, afegeix, "els negocis han anat recuperant els clients que havien perdut durant la pandèmia, i les vendes ja se situen als nivells previs a la crisi sanitària".

Paraules clau:

Notícies relacionades