Back to top

Primer dia de restriccions de mobilitat

Aquest divendres han entrat en vigor les noves mesures de la Generalitat, amb el tancament perimetral dels municipis fins dilluns a les 6.00 h del matí. Al llarg del matí no s'han vist controls policials als accessos de Reus.

Des d'aquest divendres al matí la mobilitat està restringida a Catalunya per als propers 15 dies, com a mínim. Segons el DOGC, que ha publicat les noves mesures anunciades ahir per la Generalitat, no es pot sortir dels municipis fins dilluns a les 6.00 h del matí. Només en aquells casos de força major, si visitem un cementiri per Tots Sants que estigui dins la comarca on vivim i també per feina sempre que es compti amb el pertinent document acreditatiu. 

De moment, sense controls policials

Ara bé, durant tot el matí no s'han vist controls policials als accessos de la ciutat. I tampoc hi ha hagut una reducció substancial del trànsit en comparació amb un divendres qualsevol. I és que molts treballadors encara no comptaven amb el document de l'empresa que els permet entrar i sortir del municipi per qüestions laborals, el que hagués pogut provocar més d'un malentès amb els cossos i forces de seguretat. 

La Generalitat ha anunciat aquest dijous que els Mossos d'Esquadra destinaran 5.000 agents al control d'aquestes reduccions de la mobilitat. I compten també amb la col·laboració de les policies locals, en el cas de Reus, la Guàrdia Urbana. 

Paraules clau:

Notícies relacionades