Back to top

El primer dissabte de rebaixes passa desapercebut

Els comerços no essencials han hagut de tancar aquest cap de setmana arran de les noves restriccions per contenir la pandèmia i la pluja ha acabat de buidar els carrers del centre aquest dissabte

Aquesta temporada de rebaixes ha començat a mig gas. Aquest dissabte, tercer dia de la campanya, ha començat el tancament de cap de setmana dels comerços no essencials, previst fins al 17 de gener. És una de les últimes mesures anunciades pel Procicat a fi de contenir la pandèmia del coronavirus i ha impactat de ple en els comerços de Reus. Tot i que les botigues de béns i serveis de primera necessitat com la tecnologia i les farmàcies s'han mantingut obertes, l'ambient al centre era inexistent.

Ho explica la Mireia Viñas, responsable de la parada de formatges i embotits d'aquest dissabte al Pallol, que assegura que fins i tot avui els bars han tancat durant l'horari permès perquè no hi havia gent al carrer. De fet, al tancament de comerços, també s'hi han sumat altres restriccions com el tancament perimetral dels municipis o la pluja, que ha caigut amb intensitat durant bona part de la tarda.

Si bé la temporada de rebaixes continua, els comerços no essencials només podran obrir de dilluns a divendres sempre que siguin de menys de 400 metres quadrats. Els centres comercials seguiran tancats, almenys fins al dia 17.

Paraules clau:

Notícies relacionades