Back to top

El primer equip de la Fundació ja és una realitat

A finals de l'any passat es feia públic que la Fundació Futbol Base Reus volia tirar endavant un primer equip. Ara, aquest referent competirà a la Segona Catalana.

La pilota ha començat a rodar i, per tant, el primer equip de la Fundació Futbol Base Reus ja és una realitat. Després de mesos d'esforços i la creació d'una plantilla des de zero, l'entitat roig-i-negra ja treballa amb la vintena de futbolistes que han acceptat el repte de competir a la Segona Catalana. "Parlar d'ascens és agosarat", assegura el tècnic Marc Mestres. Això sí, considera que "l'objectiu és mirar a dalt i poder arribar al final de la temporada amb disposició de pujar de categoria".

El perfil de jugadores de l'equip és de futbolistes "joves, amb futur a la plantilla i que han passat pel Reus [...], complementat amb jugadores veteranes que aportaran lideratge". Tot i comptar amb una vintena d'integrants, Mestres diu que l'equip encara no està tancat. Fer un equip de zero "no ha estat fàcil, però la gent ha tingut la predisposició de venir perquè estimen el club i veuen que el projecte és seriós", subratlla. 

Sortida natural per la base

La creació d'un primer equip dóna una sortida natural a les jugadores de la base de la Fundació, que fins ara havien de marxar a altres clubs per poder continuar jugant a futbol. Ara ja no caldrà que facin les maletes, ja que tal com diu Mestres, "un dels objectius que busquem és que les juvenils tinguin una sortida al mateix club i que no marxin". 

El plat fort de la pretemporada serà el 7 de setembre, quan la Fundació rebrà la visita del juvenil de l'Espanyol en el Trofeu Ciutat de Reus (18:30 h a l'Estadi Municipal). També hi haurà amistosos contra el juvenil de la mateixa entitat (21/08), el Cambrils Unió (22/08), l'AEM Lleida (28/08), el FC Tarraco (05/09), l'EFB El Vendrell (12/09), el CD Morell (19/09), la UE Rapitenca (26/09) i el Manu Lanzarote (3/10). 

Paraules clau:

Notícies relacionades