Back to top

El primer Lego en braille arriba a Reus

Des de mitjans de febrer, 150 escoles de tot Catalunya compten amb el primer Lego en braille. Un nou joc que arriba a les aules amb l'objectiu de contribuir en l'aprenentatge d'aquest sistema de lectura, però sobretot per fer-lo més inclusiu.

Durant molts anys, el signe de generador de braille ha estat una de les tècniques més utilitzades per ensenyar a llegir i a escriure a les persones cegues o amb visió reduïda.

Aquest és el cas, per exemple, del Pol. Un nen de 5 anys que, justament, ara es troba en l'etapa d'aprenentatge i que des de mitjans de febrer ho fa a través d'un altre mètode: les tradicionals peces de Lego.

Lego Braille

Sis escoles de la demarcació ja compten amb aquest Lego

Segons la directora de la ONCE a Reus, Arantxa Vallespí, "150 escoles de tot Catalunya compten a les seves aules amb aques joc, 6 de les quals són de la demarcació de Tarragona" En el cas de Reus, han arribat a l'escola Maria Cortina i a l'escola Montsant.

Malgrat que, de moment, aquests Lego només han arribat a les escoles,  les famílies ja esperen que l'empresa en distribueixi més per tenir-ne un a casa.

Paraules clau:

Notícies relacionades