Back to top

Primer objectiu dels Xiquets de Cambrils: sortir de plaça amb 3 castells

La represa castellera està sent molt difícil pels Xiquets de Cambrils, que en la diada de Sant Pere només han pogut descarregar un 3de6 i el pilar de 4 aixecat per sota. La Jove de Tarragona ha completat un 5de7, un 3de8, un 4de7 amb el pilar, i un vano de 5.

Castellers nous, falta de rodatge i poques camises. Aquests són els principals obstacles amb els que s'està trobant la colla dels Xiquets de Cambrils, que després de dos anys de pandèmia en què han estat inactius, ara es troben gairebé en procés de refundació.

Diada castellera de Sant Pere

En l'actuació de la diada de Sant Pere, a la plaça de les Remendadores de Cambrils, els amfitrions han aconseguit el 3de6 en el segon intent, mentre que el 4de6 se'ls ha resistit després de provar-lo diverses vegades. Per acabar han fet un pilar de 4 aixecat per sota.
 
Per la seva banda, la colla Jove dels Xiquets de Tarragona ha arrencat l'actuació descarregant un 5de7, tot i que el seu castell més important ha arribat en segona ronda, quan han completat el 3de8, el primer que fan des del 2019. A la tercera ronda els de la camisa lila han descarregat un 4de7 amb el pilar, i han acabat amb un vano de 5.

Paraules clau:

Notícies relacionades