Back to top

El primer partit del CF Reus Deportiu 2017/2018 a casa serà contra el Nàstic

Els roig-i-negres començaran el campionat jugant fora, contra el Lugo. Els reusencs no s'enfrontaran al seu ex-entrenador, Natxo González, fins al novembre, mes en què visitaran Saragossa. El conjunt del Baix Camp també acabarà la lliga jugant fora, contra l'Alcorcón
El primer partit del CF Reus Deportiu 2017/2018 a casa serà contra el Nàstic

L'Estadi Municipal s'estrenarà amb derbi a la temporada 2017/2018. I és que el Nàstic de Tarragona serà el primer rival del CF Reus Deportiu a casa, el pròxim 27 d'agost. La lliga, però, començarà una setmana abans, el 20 d'agost, i els roig-i-negres visitaran l'Anxo Carro del Lugo per donar el tret de sortida a la competició.

Una altra data destacada és el 26 de novembre, jornada en què el conjunt del Baix Camp viatjarà a Saragossa per enfrontar-se al conjunt que dirigeix l'ex-entrenador del CF Reus Deportiu, Natxo González. L'altre enfrontament català serà el 3 de desembre, quan el filial del Futbol Club Barcelona visiti l'Estadi Municipal. Els reusencs també acabaran la lliga fora de casa, el 3 de juny, al camp de Santo Domingo contra l'Alcorcón.

Pel que fa al Reus B Cambrils, encara s'haurà d'esperar per conèixer com queda el calendari de la Tercera Divisió després que la Real Federación Española de Futbol l'hagi ajornat sense concretar-ne nova data.

Paraules clau: