Back to top

Primer pas per definir el futur espai gastronòmic del Mercat Central

L'Ajuntament de Reus vol trobar un inversor privat que es faci càrrec de les obres i exploti un nou espai que canviaria la fisonomia del mercat, amb una nova gran terrassa elevada al carrer de Sant Joan.

El futur nou espai de restauració del Mercat de Reus, que també servirà per remodelar part de la façana principal de l'equipament, ha començat els primers tràmits per ser una realitat. Aquest dilluns, Reus Mobilitat i Serveis ha obert un període de consultes prèvies de dos mesos, amb l'objectiu de conèixer les opinions del sector i d'acabar de definir el projecte d'obres.

La idea presentada el passat mes d'abril per la regidoria d'Empresa i Ocupació, liderada per Carles Prats, planteja la construcció d'un espai gastronòmic a la zona on hi havia un dels supermercats a l'interior del Mercat Central. Una zona on s'ubicarien parades amb productes preparats per al consum al moment.

700.000 euros d'inversió

El projecte, amb una inversió prevista de 700.000 euros que anirien a càrrec de l'empresa que guanyés el concurs, contemplaria també la creació d'una terrassa exterior elevada a la façana del carrer de Sant Joan. S'enderrocarien les escales i rampes actuals i s'allargaria la plataforma al nivell actual del mercat.

Segons té previst l'Ajuntament, aquest nou espai funcionaria independentment de les parades interiors pel que fa als horaris, amb l'objectiu de poder oferir menjars durant tot el dia. Aquest procés de consulta s'obre només tres dies abans que el Mercat estreni els seus nous horaris, amb cada migdia obert i l'estrena també de zones per menjar a l'interior del recinte.

Paraules clau:

Notícies relacionades