Back to top

Primer pas financer per a l'ampliació del Centre de Lectura

El Centre de Lectura ampliarà les seves instal•lacions i en millorarà els accessos. Per fer-ho, l'Ajuntament de Reus ha signat un acord amb l'entitat cultural i li atorga una subvenció directa de 150.000 euros que consisteix en la redacció del projecte d'execució i l'enderrocament d'un immoble del carrer de la Puríssima Concepció.
Signatura de l'acord

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó, s'han reunit aquest matí per signar l'acord de col·laboració amb el qual l'Ajuntament atorga a l'entitat una subvenció directa de 150.000 euros. El projecte vol ampliar la capacitat de les instal·lacions i millorar els seus accessos.

Els 150.000 euros del consistori serviran per donar el tret de sortida a la primera fase. Aquesta conté la redacció del projecte d'execució i l'enderrocament de l'immoble número 12 del carrer de la Puríssima Concepció. L'acord tira endavant el desenvolupament d'un projecte engegat el 2011 que no va tenir èxit de continuïtat per la manca de pressupost.

El projecte d'ampliació forma part del Pla Especial de Reforma Interior del Nucli Antic i un dels objectius que busca també amb la remodelació de l'ateneu és la revitalització del carrer de la Puríssima Concepció. Un cop acabada la primera fase, el Centre de Lectura buscarà pactar col·laboracions amb la Diputació i la Generalitat.

Paraules clau: