Back to top

Primer podi de la temporada per a Núria Castan

La rider reusenca ha aconseguit quedar en tercera posició al campionat celebrat a l'estació de Hochfügen, al Tirol austríac. La propera cita de Núria Castán serà aquest dijous 2 de febrer a Els Arcs, França.
Núria Castán primer podi Europa

La rider Núria Castán ha aconseguit pujar al podi en la primera prova de 4* del circuit mundial a Europa. La jove reusenca ha aconseguit pujar fins a la tercera posició en el campionat celebrat a l'estació de Hochfügen (Àustria), al Tirol. La cara escollida per l'organització per a aquesta prova tenia neu ‘crosta’ i zones amb vent intens. Malgrat això, el dia va clarejar magnífic amb sol i sense vent. Castán va sortir en la darrera posició de la seva categoria, la número 40, encara que s'anaven alternant homes i dones en categoria d’Ski i després surf de neu. La cara encara estava poc traçada pels riders previs però tot i així el descans va ser fluid. Núria Castán va aconseguir enllaçar un doble salt en un canal molt tècnic juntament amb quatre salts.

Finalment, la rider reusenca va obtenir la tercera plaça amb una puntuació final de 61,33. La propera prova del circuit mundial és aquest dijous 2 de febrer a Els Arcs (França). Aquesta també serà un prova també de 4* on l'objectiu és poder tornar a estar al podi.