El primer triomf, pel Deportivo Liceo

Els de Jordi Garcia han caigut en el partit inaugural de la final de l'OK Lliga (5-1).

La finalíssima del play-off de l'OK Lliga entre el Deportivo Liceo i el Reus Deportiu ha començat amb respecte per part dels dos equips, sense grans ocasions. Quan el Reus estava jugant millor, amb oportunitats clares de gol, el Liceo s'ha avançat en el marcador amb un gol de César Carballeira (1-0).

El gol ha descol·locat els roigs-i-negres, que sense gaire temps per reaccionar han vist com els gallecs feien el segon mitjançant Maxi Oruste (2-0). Una jugada individual de Roberto di Benedetto en els millors moments del Liceo, han deixat el duel encarrilat abans del descans (3-0).

A la segona part el Reus ha mostrat més contundència defensiva i ofensiva, amb bones oportunitats de gol. Una contundència que s’ha acabat quan l'àrbitre David Cantos ha assenyalat un penal (que ho era), però ha decidit treure-li la blava a Compagno i després a Gelmà per protestar. Carballeira ha marcat el penal (4-0) i, posteriorment, Àlex Rodríguez ha sentenciat el partit (5-0).

El Reus es destapa

Marc Julià ha aprofitat una targeta blava de Jordi Burgaya per fer el primer i únic gol del Reus. Des de la falta directa, l'olotí ha superat Carles Grau (5-1). Raül Marín ha pogut fer el segon des del punt de penal, però Grau li ha encertat les intencions. Els últims minuts han estat un atac i gol constant dels roigs-i-negres, que tot i les bones oportunitats generades, no han pogut fer el segon

Toca oblidar la derrota. Diumenge, nova final. A partir de les 12 h, des de La Corunya.

La festa de l'hoquei

I tot plegat, en un partit en què Canal Reus ha fet una retransmissió en directe des de la pista de bàsquet del pavelló del Reus Deportiu. Un especial que ha començat a les 20:30 h i ha acabat després del partit. Diumenge, la prèvia serà a les 11:30 h, i el directe durarà fins que faci falta.