Back to top

Primera cursa inclusiva impulsada per l'Associació Supera't

Prop d'un centenar de persones han participat a la Primera Cursa per la Integració impulsada per l'Associació Supera't, una iniciativa que busca fomentar l'esport inclusiu a Reus.

Donar visibilitat i normalitzar les diversitats funcionals en l'àmbit de l'esport inclusiu. Aquests han estat  els principals objectius de la primera Cursa per la Integració, que l'Associació Supera't, juntament amb Reus Esport i Lleure, han organitzat en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el proper 3 de desembre.

Jornada esportiva, inclusiva i familiar

Si bé l'Associació Supera't treballa amb persones amb trastorn de l'espectre autista, la iniciativa s'ha obert també als col·lectius de Reus amb  altres afectacions, com la d'espina bífida, i sobretot, a la població en general.

La cursa, de caire familiar, s’ha dividit en 7 grups que han recorregut un tram de 20, 50 o 100 metres, i ha comptat amb un centenar d'inscripcions.

L'experiència, tant pels participants com pels organitzadors, ha estat molt positiva, i volen repetir-la en altres ocasions.

Paraules clau:

Notícies relacionades