Back to top

Primera nit d'estiu amb toc de queda

El passat dimecres, el president de la Generalitat anunciava que Reus era un dels 158 municipis en els quals s'aplicaria el toc de queda, a partir d'aquest cap de setmana.

1 h de la matinada, tranquil•litat als carrers i persianes dels locals abaixades. Aquesta nit s'iniciava el toc de queda en algunes zones de Catalunya, entre elles la ciutat de Reus. Noves directrius que volen frenar aquesta 5a onada de covid-19, i que afecten a tots aquells municipis de més de 5.000 habitants, amb una incidència de 400 casos d'afectats per cada 100.000, en l'última setmana.

Al voltant de les 23 h del vespre, eren moltes les terrasses del centre amb gairebé totes les taules plenes, de màxim 10 persones cadascuna i amb les distàncies de seguretat entre elles. També, la nit comptava amb la presència d'alguns cotxes i agents de la Guàrdia Urbana, que vetllaven pel compliment de les noves directrius sanitàries.

Dos quarts d'una de la matinada com a hora límit per a la restauració

Bars i restaurants tancaven les seves terrasses i locals a les 00:30 h, per tal que clients i treballadors complissin amb les noves instruccions imposades per la Generalitat. Un nou tancament nocturn, de la 1 h de la matinada i fins a les 6 h del matí, que pretén "garantir la seguretat de tothom i preservar la reactivació econòmica", en paraules del president Pere Aragonès.

Paraules clau:

Notícies relacionades