Back to top

Primera víctima mortal per COVID-19 a Riudoms

S'ha confinat la gran majoria de pisos d'un bloc del municipi en el qual s'hi han diagnosticat diversos casos, i un d'ells, una dona de 82 anys, ha perdut la vida aquesta setmana l'Hospital Sant Joan. Una altra veïna és a l'UCI.
Riudoms.

Una veïna de Riudoms és la primera víctima mortal del coronavirus al municipi. Una situació que s'ha complicat amb la presumpte detecció de diversos positius per COVID-19 en un mateix bloc que haurien provocat que les autoritats sanitàries recomanessin el confinament de bona part dels pisos d'aquest edifici, ubicat a l'avinguda 1 d'octubre. 

Una de les víctimes al Sant Joan de Reus

hospital

Aquest dijous el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, admetia que s'havien produït les primeres defuncions a l'Hospital Sant Joan, per bé que no en podia donar detalls. Segons ha pogut confirmar Canal Reus, una d'aquestes víctimes per coronavirus és precisament una veïna de Riudoms, de 82 anys. Precisament, una persona vinculada a la víctima havia viatjat a Itàlia en les darreres setmanes i davant d'un presumpte contagi massiu i d’altres possibles positius al bloc de pisos on vivia la dona, s’ha recomanat el confinament d’algunes famílies que viuen a l’avinguda 1 d’octubre de Riudoms.

Una segona persona afectada pel coronavirus d'aquest mateix edifici de Riudoms es troba ingressada a l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Reus, segons ha pogut confirmar Canal Reus. 

La desinformació, un problema derivat

Es desconeix el nombre real d’infectats, però la desinformació al poble ha provocat que neixin rumors de tota mena que en alguns casos han creat alarma i fins i tot por entre col·lectius de gent gran. De fet, aquest dimecres al vespre, els telèfons mòbils de molts veïns anaven plens de comentaris poc contrastats. Diverses fonts han confirmat que es va arribar a parlar de tres morts, un extrem ben lluny de la realitat. 

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades