Back to top

Primers casos de coronavirus a Reus

Es tracta d'una menor d'entre 8 i 9 anys vinculada a l'Escola Isabel Besora i un altre d'entre 2 i 3 anys de l'Escola Bressol El Marfull de Reus.

Es confirmen els dos primers casos de coronavirus a la capital del Baix Camp. Es tractaria d'una menor d'entre 8 i 9 anys vinculada a l'Escola Isabel Besora. Arran d'aquesta confirmació s'ha informat a famílies i personal, i s'hauria posat en quarantena a tota la comunitat educativa i a les famílies.

Tanmateix, s'ha confirmat el cas d'un infant d'entre 2 i 3 anys de l'Escola Bressol El Marfull de Reus. 

Cinc nous casos confirmats a la demarcació

D'altra banda, fa pocs minuts Salut també ha confirmat 5 nous casos a la demarcació de Tarragona. Un d'ells seria un home de 54 anys, professional sanitari, situat a Salou i que es troba al seu domicili. També un home de 74 anys de la Bisbal del Penedès que es troba a l'Hospital del Vendrell, una dona de 74 anys del Vendrell i hospitalitzada a Santa Tecla de Tarragona, així com el cas d'un home de 79 anys, al barri de Bonavista de Tarragona, a l'Hospital Joan XXIII. I també una dona de 56 anys, de Falset, que es troba al seu domicili. Pel que fa a les Terres de l'Ebre, des d'ahir no s'ha registrat cap més positiu.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades