Back to top

Primers passos per tenir una Escola d'Hoteleria al Priorat

El president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, explica a Canal Reus que aquest setembre s’iniciarà un primer curs adreçat a joves de 16 a 21 anys que no hagin superat la Secundària.

El president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, assegura que la comarca del Priorat està fent passos endavant per donar vida a una Escola d'Hoteleria. De fet, ha detallat en una entrevista a Canal Reus que aquest setembre "es posarà en marxa un primer curs de PCI d'auxiliar d'hoteleria dirigit a joves d'entre 16 i 21 que no tenen completats els estudis secundaris".

Felip considera que "és el primer pas per aconseguir una Escola d'Hoteleria. Estem copiant el model que vam tenir a la comarca quan es va iniciar l'Escola d'Enologia". En aquest sentit, assegura que "si crees un planter de joves que vulguin estudiar i aprendre l'ofici, acabaràs tenint una petita indústria".

Creen un manual de qualitat

D'altra banda, des de Priorat Enoturisme també han creat un manual de certificació de qualitat de l'enoturisme. "Hem volgut establir les bases de qualitat que han de tenir tots els socis de Priorat enoturisme, per tal de fixar-nos en uns estàndars a l'hora de constituir la nostra marca", detalla Felip.

Paraules clau:

Notícies relacionades