Back to top

Primers rostres sense mascareta a Reus

Després de gairebé un any, Reus es despertava aquest matí de dissabte amb l'entrada en vigor de la nova normativa sobre l'ús de la mascareta.

Avui dissabte dia 26 de juny ja es podia sortir de casa sense la mascareta. Coincidint amb el primer cap de setmana de rebaixes, i aprofitant el bon temps, els carrers de Reus s'omplien de passejants

Alguns deixaven la mascareta enrere i els seus rostres al descobert, i asseguraven sentir-se tranquils pel fet d'estar vacunats i d'alliberar-se, parcialment, de la mascareta davant la calor de l'estiu. Mentre molts altres continuaven passejant amb aquesta posada i defensaven que es tractava d'una flexibilització de mesures precipitada.

Cal portar sempre una mascareta al damunt

Tot i això, cal recordar que la mascareta continua sent obligatòria sempre que no es respecti la distància de seguretat d'1,5 m. entre no convivents, en espais públics o d'ús públic tancats i en els mitjans de transport públic o privat. Com també en esdeveniments multitudinaris a l'aire lliure, sempre que no sigui amb cadires separades per la distància de seguretat, i a l'interior dels comerços.

Paraules clau:

Notícies relacionades