Back to top

El Priorat acull les I Jornades de Cabra Hispànica Salvatge

El Priorat ja s'ha consolidat com una de les comarques gastronòmiques per excel·lència. I això ho saben molt bé des de l'empresa Donum Deus, qui ha vist una oportunitat de negoci amb la carn de cabra hispànica salvatge.
Plat de cabra hispànica salvatge.

Des del mes de novembre del 2019, 2 restaurants de Falset i 1 de Gratallops estan oferint diferents plats amb la carn de cabra salvatge com a protagonista. Uns plats que s'engloben en el marc de les Jornades de cabra hispànica salvatge que acull, per primera vegada, el Priorat.

Durant cinc anys aquestes jornades s'han anat organitzant arreu del territori català per donar a conèixer una espècie que des de fa poc temps els caçadors també troben a la serra del Montsant, tal com assegura el propietari de l'empresa Domus Deus, Jose Luis Todó.

El consum de carn de cabra salvatge, en augment

Tanmateix, i durant els últims anys, el consum de la carn de cabra salvatge s'ha disparat gràcies, i sobretot, als restauradors, qui destaquen les particularitats d'aquesta espècie.

Durant els pròxims mesos, el restaurant Brichis de Falset, El Cairat, també de Falset, i Les Figueres de Gratallops oferiran, dins dels seus menús, propostes gastronòmiques amb la carn de cabra salvatge com a protagonista.

canalreus a telegram

Paraules clau: