Back to top

El Priorat fa una crida a la prudència de cara al turisme de Setmana Santa

La comarca del Priorat, des de l'inici de la pandèmia, ha tingut un índex de rebrot de coronavirus en relació a d'altres territoris. Ara, en plena Setmana Santa, fan una crida a que el turisme que els visiti sigui responsable per seguir mantenint aquesta tònica.

La relaxació de les mesures relacionades amb la mobilitat i la coincidència de les vacances de Setmana Santa poden comportar un increment de visitants a comarques com la del Priorat, que es troba en un índex de rebrot baix de coronavirus. Davant d'aquesta possibilitat, des de les administracions prioratines fan una crida a la responsabilitat col·lectiva per part de la ciutadania. 

De fet, el Consell Comarcal del Priorat ha iniciat una campanya per insistir en la necessitat de ser curosos a l'hora de visitar els 23 pobles que formen part de la comarca i sobretot, no baixar la guàrdia davant el context actual de pandèmia. Entre altres factors, apunten que el Priorat és una zona envellida, amb poca població però una bona gestió que els ha permès frenar la pandèmia en les darreres setmanes, però demanen un esforç de tothom per continuar tenint bones dades epidemiològiques i evitar mals majors.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades