Back to top

El Priorat reivindica els productes de tardor amb unes jornades gastronòmiques

Una dotzena d'establiments de restauració prepararan plats i menús degustació del 18 de novembre als 12 de desembre.

Consolidar els aliments de tardor del Priorat com els bolets, la carabassa, la magrana, els fruits secs o l'oli i fomentar així el sector agroalimentari de la comarca. Aquest és la principal finalitat de les primeres Jornades Gastronòmiques del Bolet, els fruits de tardor i de l'oli nou del Priorat que se celebraran del 18 de novembre al 12 de desembre. D'aquesta manera, una dotzena d'establiments de restauració i d'allotjament de la comarca prepararan plats i menús degustació amb aquests productes típics de la temporada.

De fet, aquestes no són les úniques iniciatives que des de la comarca s'estan impulsant amb aquest objectiu. A l'agost ja es van portar a terme les Jornades del Tomàquet. Tot plegat per reivindicar el Priorat com a destinació gastronòmica interessant més enllà de l'enoturisme i posar en valor altres productes també molts apreciats a la comarca com els bolets o l'oli.

Fotografia de família de la presentació de les Jormades Gastronòmiques del Bolet, fruits de tardor i l'oli nou del Priorat

Les jornades es complementen amb una mostra de bolets durant la Fira de Sant Andreu per part de l'Associació Micològica del Priorat així com una sortida el 28 de novembre per conèixer els bolets més típics als boscos prioratins.

Paraules clau:

Notícies relacionades