Back to top

El Priorat, una escola vinícola internacional

El Mas Martinet de Gratallops és un dels molts cellers del territori que ofereixen les seves instal·lacions i coneixements perquè professionals del sector coneguin, de primera mà, com s'elabora un bon vi. Aquest és el cas de la Sandra i l'Anouk, dues sommeliers de Mèxic i Holanda, que s'han traslladat fins al Priorat per gaudir d'aquesta experiència que consideren única.
El Priorat, una escola vinícola internacional

Cada vegada són més els professionals del món del vi que opten per aprendre de primera mà com s'elabora un bon vi. Aquest és el cas de la Sandra i l'Anouk, dues sommeliers de Mèxic i Holanda que han escollit les vinyes del Priorat per ampliar els seus coneixements. Concretament, ho han fet al costat dels vitivinicultors del Mas Martinet de Gratallops, amb els quals han seguit, pas a pas, tots els passos que es porten a terme des del camp fins a l'ampolla.

I és que des que el celler va decidir iniciar la verema, la Sandra i l'Anouk han pres part de cadascuna de les decisions que s'han pres al Mas Martinet, prenen consciència també de les diverses maneres i formes que existeixen a l'hora d'elaborar el vi.

"Una de les coses més boniques de fer els stages és veure aquesta diversitat. El que treballem aquí no es treballa a un altre celler. I tu vas fent stages a diferents llocs del món i et serveix per obrir la ment, per veure que hi ha moltíssimes possibilitats de fer vi", explica una de les propietàries i vitivinicultora del Mas Martinet, Sara Pérez.

Conèixer les arrels d'aquell producte amb el qual treballes dia darrere dia és un dels motius principals que empenyen a molts professionals a viure aquesta experiència.

Tant la Sandra com l'Anouk també destaquen el meravellós paisatge natural i històric que envolta les vinyes del Priorat. Un territori que els ha obert les portes a una experiència i a una verema, que de ben segur, recordaran

Paraules clau: