Back to top

Un procés creatiu del Bartrina dona a conèixer la colla modernista de Ca l'Aladern

El teatre Bartrina ha presentat un nou espectacle en el marc de Bartrina Territori Creatiu. Es tracta d'un projecte multidisciplinar que s'ha creat en poques setmanes i ha reunit una quinzena d'artistes de Reus i voltants.

Cant, dansa, lectura dramatitzada, música... El teatre Bartrina ha presentat un nou procés creatiu que ha servit per reunir persones del territori en l'àmbit artístic. En total han pujat a l'escenari 14 persones, entre artistes, músics, i professionals de l'audiovisual. Així doncs, un conjunt de disciplines artístiques que conflueixen en el gènere de l'autoficció.

Les estrelles de davant del Bartrina

El muntatge, sota el nom de "Sinó que a aquestes hores ja tots faríem malves", parla de la colla de Ca l'Aladern, un grup d'intel·lectuals reusencs amb esperit reivindicatiu que s'emmarquen en el Modernisme. Aquest grup de joves d'entre 16 i 26 anys, molt conegut a l'època pels seus escrits i el compromís social, són els noms que actualment es poden llegir a les estrelles, mode "estrelles de Hollywood", que hi ha al terra de davant del teatre Bartrina. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades