Back to top

El procés participatiu per a la transformació del Carrilet engega la segona fase

La segona fase del procés acabarà el diumenge 21 de novembre

El procés participatiu obert per a la transformació urbanística al voltant del Carrilet inicia aquest dilluns, 11 d'octubre la segona fase. Una vegada finalitzada la primera, d'obertura del procés, diagnosi, contacte amb el territori i difusió, ara arrenca la segona, amb l'objectiu de recollir les propostes de la ciutadania de 14 anys o més amb relació als possibles usos que s'haurien d'incorporar a les bases del futur projecte de transformació urbana de la zona del Carrilet i voltants.

Actuacions previstes

La segona fase del procés acabarà el diumenge 21 de novembre.  Les actuacions previstes són les següents:

  • Enquesta, ja sigui en línia a través d'aquest enllaç, o presencial als diferents centres cívics de la ciutat. L'enquesta es podrà respondre des de l'11 d'octubre al 21 de novembre.
  • Punts d'Interacció Mòbil, amb tres dates a l'agenda per fomentar la participació de la ciutadania: 23 d'octubre, a l'Edhack Reus, d'11:00 a 15:00 h, a la Palma; el 6 de novembre, d'11:00 a 14:00 h, a l'avinguda del Carrilet; i el 13 de novembre, d'11 a 14:00 h, al Pallol.
  • Passejada de descoberta del territori, el dissabte 23 d'octubre a partir de les 11:00 h, amb punt de trobada a l'avinguda del Carrilet.
  • Sessió de debat i deliberació amb les entitats i col·lectius i persones relacionats amb el sector juvenil o cultural per la definició dels usos. El 4 de novembre a les 19:00 h, a Cal Massó.
  • Sessió de debat i deliberació amb la ciutadania per la definició dels usos, el 14 de novembre a les 11:00 h, a la plaça del Mercat del Carrilet.

L'inici de la segona fase posa el punt final a la primera, que entre el 13 setembre i el 10 octubre ha portat un seguit d'activitats participatives per difondre el procés i treballar una diagnosi participada de la zona.  En resum, s'han portat a terme les actuacions següents:

  • Enquesta en línia i presencial.
  • 6 recorreguts del Punt d'Interacció Mòbil.
  • Sessió informativa i deliberació amb entitats/col·lectius i persones vinculats al sector juvenil.
  • Passejades informatives de diferents regidors i regidores pel territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades