Back to top

El PROCICAT prorroga 14 dies més les mesures de contenció de la COVID-19

La resolució concreta que caldrà presentar el certificat COVID per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, prorrogar dues setmanes més les mesures de contenció davant la COVID-19 a Catalunya, vigents des del passat 22 d’octubre. El conjunt de mesures s’enviaran al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atès que l’ús del certificat COVID requereix l’aval judicial previ.

Com fins ara, continuarà vigent la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1h i les 6h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22h i les 6h. No obstant això, la resolució concreta que caldrà presentar el certificat COVID per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

El Govern insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID19, com ara la necessitat de fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques.

Paraules clau:

Notícies relacionades