Back to top

El professorat es torna a mobilitzar per la seguretat a les aules

La Junta de personal Docent de Tarragona s'ha concentrat per expressar el seu malestar pels protocols de treball que s'han utilitzat als centres educatius respecte a la Covid-19

El personal docent del Camp de Tarragona demana solucions respecte a la situació que porten patint ara fa ja gairebé dos anys, i manifesten que es troben amb unes condicions que posen en risc la seva salut física i el seu benestar emocional. De fet, assenyalen que a Catalunya durant tot l'any passat hi va haver 5.500 positius entre el personal educatiu, i, en canvi, ara, amb només deu dies de gener n'hi ha hagut més de 12.000. Unes xifres que demostren que no s'està fent bé les coses.

Apunten que hi ha una incidència molt més gran en Covid entre el professorat que en la població general, entre un 50 i 80% més, i que les retallades també han passat factura perquè hi ha ràtios que no s'han pogut complir i llocs de feina que no s'han pogut cobrir.

Les escoles no són segures

A més, apunten que les escoles no són per a res segures com s'ha intentat vendre des de l'inici de la pandèmia. És per això que reclamen mascaretes FFP2 per a tots els treballadors, unes mascaretes que actualment només es faciliten al personal vulnerable o que treballa a l'educació infantil.

Paraules clau:

Notícies relacionades