Back to top

Programa d'actes i novetats del Carnaval de Cambrils 2023

Aquest any, la rua comptarà amb 15 comparses i recupera el recorregut pel port

El 17 de febrer el Rei Carnestoltes i el seu seguici tornaran a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils per prendre possessió del seu efímer mandat i iniciar el carnaval

Aquest any és l'últim que la Nit d'Artistes (NAC) s’encarrega de l’organització de l’arribada del Carnestoltes i l’enterrament de la sardina i a partir de l'any vinent serà la Colla Jove qui organitzarà aquests esdeveniments. A més, ja han avançat que volen impulsar la creació d’una comissió de carnaval formada per totes les colles i encapçalada per la nova entitat.   

Enguany la Colla Jove s’ha encarregat de les inscripcions a la rua de carnaval, que comptarà amb una quinzena de comparses formades per unes 1.200 persones aproximadament.  

Nou recorregut

Com a novetat, el recorregut de la rua començarà a la Rambla del Regueral per seguir per l’avinguda Diputació i el port, pujar pel carrer Robert Gerhard, Països Catalans i avinguda Adelaida, i tornar a baixar per la Via Augusta, el carrer Baix Camp, l’avinguda Vidal i Barraquer, el carrer Montserrat i el passeig La Salle, per acabar a l’avinguda Horta de Santa Maria.  

El programa

cartell carnaval 2023 cambrils

Divendres 17 de febrer

ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES 

  • A les 19.30 h, Arribada a l'Ajuntament del S.M. Carnestoltes
  • Tot seguit, a la Sala de Plens, presa de possessió i Ple extraordinari  

Dissabte, 18 de febrer

RUA DE CARNAVAL 

  • A les 18 h, a la Rambla Regueral, Inici de la RUA DE CARNAVAL. Recorregut: av. Diputació, passeig Miramar (port), carrer Robert Gerhard, av. Països Catalans, av. Adelaida, pont av. Nova Augusta, carrer Baix Camp, av. Vidal i Barraquer, carrer Montserrat, passeig La Salle, carrer Tramuntana i av. Horta de Santa Maria.
  • A partir de les 23.30 h, a la sala de concerts de l’Ateneu Juvenil, CONCERT JOVE DE CARNAVAL, amb els DJ DIMUCA i DJ COCO. Amb servei de barra, animació i sortejos! Entrada gratuïta amb control d’accés.  

Diumenge, 19 de febrer

  • A les 12 h, a la plaça del Pòsit, ANIMACIÓ INFANTIL DE CARNAVAL amb guerra de confeti. Espectacle A TOTA MÀQUINA amb Cia BITXICLETA. Podeu venir disfressats.  

Dimarts, 21 de febrer

ENTERRAMENT DE LA SARDINA 

  • A les 19 h, al centre cultural, VETLLATORI del cos de S.M. Carnestoltes
  • Seguidament, anada a la plaça de la Vila amb la comitiva
  • A les 19.30 h, a la plaça de la Vila, CERIMÒNIA I LECTURA DEL TESTAMENT de S.M. Carnestoltes

Paraules clau:

Notícies relacionades