Back to top

Programa d'actes de Sant Jordi 2023 a Reus

Una de les activitats més destacades de Sant Jordi és la presentació de les novetats editorials de l'any

La celebració de la diada de Sant Jordi 2023 portarà als carrers de Reus una setantena d'entitats, 9 llibreries i 12 floristeries. A la plaça del Mercadal hi haurà les llibreries, les floristeries, la parada de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona i, enguany, també, una parada amb un Punt Lila informatiu.

La resta de parades, d'entitats culturals, esportives, partits polítics i centres educatius, es repartiran per la plaça de Prim, el raval de Santa Anna, la plaça del Castell, el carrer de la Mar, el Fossar Vell, la plaça del Teatre i la plaça de Sant Pere. 

Consulta el programa d'actes sencer

Els actes que acompanyen la Diada comencen ja la setmana prèvia a Sant Jordi. Enguany, amb motiu de la commemoració de l'Any Amorós, la presentació de les novetats editorials de l'any es farà al voltant de la proposta escènica "I jo et diria Amorós", a càrrec de Rosa Mateu (veu) i Pau Terol (música).

Des de Sant Jordi de l'any passat fins al Sant Jordi d'enguany s'han editat 165 obres d'interès local i s'exposaran al vestíbul de la Biblioteca Xavier Amorós del 14 d'abril al 7 de maig. 

Paraules clau:

Notícies relacionades