Back to top

Programació de luxe per commemorar els 100 anys de l'Associació de Concerts de Reus

Entre els artistes convidats destaquen el Ballet Contemporani de Catalunya, el pianista croata Ivo Pogorelich i l'orquestra Camerata XXI.

Una vintena d'espectacles conformaran la temporada 2020-2021 de l'Associació de Concerts de Reus. La primera de les dues temporades, juntament amb la 2021-2022, que commemoraran els 100 anys de vida de l'entitat cultural. Després d'una parada important a causa de la Covid-19, l'Associació engega aquesta nova temporada, molt més especial, amb ganes i il•lusió.

Observatori Cultural Gaudí

I ho faran amb una programació molt més variada i amb un major nivell de qualitat amb actuacions de dansa clàssica, concerts i orquestres i un seguit de col•loquis que serviran per posar sobre la taula i debatre totes aquelles qüestions artístiques. L'activitat, sota el nom d'Observatori Cultural Gaudí, s'estrenarà durant aquesta primera temporada i tindrà lloc al Círcol de Reus.

Associació de Concerts de Reus

Dansa, música i actuacions artístiques

La nova temporada arrencarà el proper divendres 2 d'octubre amb el recentment creat Ballet Contemporani de Catalunya. També comptarà amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i amb la música del violoncel•lista Roger Morelló, el pianista Lluís Capdevila i el saxo baríton Joan Martí Frasquier. A banda de moltes més actuacions de luxe, la temporada aproparà també a la ciutadania l'òpera bufa La Canterina i el so de l'Orquestra Camerata XXI.

Paraules clau:

Notícies relacionades