Back to top

El projecte del CD Riudoms es consolida

La permanència assolida a la Primera Nacional després de dos ascensos consecutius, consoliden el projecte riudomenc.

El Club Deportiu Riudoms no va guanyar el seu primer partit fins a la cinquena jornada de la Primera Nacional, al camp del Collerense balear. I van passar cinc partits més abans d'assolir el segon triomf, a casa i contra el Pallejà. A les riudomenques els va costar adaptar-se a una categoria inèdita fins aleshores, després dels dos ascensos consecutius els dos anys anteriors.

Però cada jornada l'equip jugava millor i era qüestió de temps que els resultats acompanyessin a la progressió que estava tenint l'equip dirigit per Raúl Lucha. Un triomf balsàmic en l'últim minut contra el FC Terrassa, rival directe en la lluita per evitar el descens, va començar a capgirar la tònica.

Qui sembra recull, i les onze jornades consecutives puntuant del Club Deportiu Riudoms no van ser una casualitat. La feina ben feta i la constància han estat presents en el dia a dia del conjunt del Baix Camp, que ha tancat l'any del seu debut a la Primera Nacional amb una permanència a falta de tres jornades per finalitzar la lliga.

Joana Roig ha estat la màxima golejadora de l'equip i de la competició domèstica amb 21 gols, una pitxitxi que ha estat un factor clau per la salvació de l'equip. Després de dos ascensos i una permanència, el projecte del Club Deportiu Riudoms es consolida a la tercera categoria del futbol estatal.

Paraules clau:

Notícies relacionades