Back to top

El projecte del Centre Aquàtic i de Fitness, aturat

El projecte del CAiF, que s'ha d'ubicar a la zona sud de la ciutat, continua pendent de la signatura del conveni entre l'Ajuntament i Duet Spa & Sports.

Només una empresa va presentar una proposta per la construcció i explotació del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus. Aquesta va ser Duet Spa & Sports, una empresa del sector que té diversos centres per Catalunya. Tal com els vam explicar des d'aquest mitjà, l'Ajuntament de la ciutat va adjudicar el projecte a l'empresa en qüestió el passat mes d'abril, després que el ple ho aprovés.

Cinc mesos després de l'adjudicació, el projecte no només no ha avançat, sinó que ha quedat completament paralitzat i el conveni encara no s'ha signat. Doncs bé, segons ha pogut saber Canal Reus, el motiu és que Duet Spa & Sports ha intentat traspassar el contracte a una empresa filial seva que tot just s'acaba de crear.

"Una necessitat ciutadana"

Segons ha declarat en diverses ocasions el regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba, el Centre Aquàtic i de Fitness respon a una "enquesta d'hàbits esportius de la ciutadania", la qual assegura que "demanava una instal·lació d'aquestes característiques". En l'altra cara de la moneda hi trobem el Club Natació Reus Ploms i el Reus Deportiu, que sempre s'han mostrat en contra d'aquest projecte, ja que diuen que "fomentarà la competència directa i deslleial" amb les entitats centenàries.

Paraules clau:

Notícies relacionades