Back to top

El projecte Hard Rock: dins o fora dels pressupostos 2022?

El govern català fa un pas endarrere i ofereix a la CUP la possibilitat d'excloure el macroprojecte turístic dels comptes

Després que aquest dimarts, 9 de novembre, el govern de la Generalitat presentés els pressupostos per al 2022, la CUP va fer evident la seva negativa. Sobretot pel que fa a dos projectes clau: els 120 milions d'estinats a pagar els terrenys del Hard Rock i la candidatura als Jocs Olímpics d'hivern. 

Doncs bé, 72 hores més tard, i pel que fa al Camp de Tarragona, el govern català fa un pas endarrere i ofereix a la CUP la possibilitat d'excloure el macroprojecte turístic dels comptes amb la voluntat d'aconseguir els seus vots. 

Diverses entitats i institucions lamenten la decisió del Govern

Una decisió que des de la Cambra de Comerç de Reus titllen "d'incomprensible". Asseguren que "fa molts anys que les decisions de les administracions competents sobre aquest projecte són desconcertants i allunyades de l’interès general que hauria d’imperar a l’hora d’administrar una qüestió d’aquesta transcendència". 

"No pot ser que uns pocs determinin el rumb del país condicionant la vida de tots"

Per aquest motiu, demanen "responsabilitat al Govern" i que "faci l’exercici, cercant els equilibris necessaris, per reconsiderar una decisió tan negativa per les nostres comarques". 

Qui també ha lamentat la decisió del govern català ha estat la diputada del PSC al Congrès dels Diputats, Sandra Guaita. Ho ha dit al 'Qüestió de Fons' d'aquest divendres, 12 de novembre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades