Back to top

Promoure la ciència des de ben petits

Involucrar els infants en la ciència des de ben petits. Una iniciativa dirigida a nens d'entre 0 i 6 anys, però també als seus pares i als docents, per tal d'utilitzar la ciència com a eina educativa.

Fins a vuit aules plenes de propostes científiques. Això és el que es van trobar les famílies i els infants que van assistir al taller 'Ciència des del Néixer', una iniciativa impulsada per l'escola Marià Fortuny de Reus amb la voluntat d'inculcar als alumnes la ciència des de ben petits a través de la seva curiositat i fascinació pels fenòmens del món natural.

50 propostes per l'aprenentatge autònom

Un taller que va comptar amb la presència de l'autora del llibre 'Ciència des del Néixer', Montse Pedreira, qui va engrescar als pares i docents a gaudir de la ciència i a introduir-la a les aules, i qui va servir d'inspiració amb les seves 49+1 propostes de lliure elecció per promoure l'aprenentatge autònom dels infants.

L'equilibri, la velocitat, les olors, els colors, la llum i la transformació de la matèria són algunes de les propostes que van formar part d'aquest taller que vol demostrar que la ciència és a tot arreu i per a tothom.

Paraules clau:

Notícies relacionades