Back to top

Promoure la Festa Major de Sant Pere entre els infants amb un joc interactiu

Es tracta d'unes capses d'aprenentatge de la Festa Major on els participants dels centres educatius han de trobar les claus de Sant Pere que han desaparegut

La regidoria d'Educació i la de Cultura i Política Lingüística han preparat unes capses d'aprenentatge de la Festa Major per promoure precisament la Festa Major de Sant Pere a tots els centres educatius, uns materials que es repartiran aquest dijous 7 d'abril, a les 18:00h a La Palma de Reus, en un acte obert a tothom i en el qual les escoles recolliran aquests nous elements dinamitzadors de la Festa Major. 

El fil conductor d'aquesta proposta educativa comença quan els nens i les nenes veuen que han desaparegut les claus de Sant Pere i que, si no les troben, no es podrà fer la Festa Major. Els infants tenen per davant una sèrie de reptes que hauran de resoldre a través de propostes de les 5 diferents capses que representen parts diferents de la Festa Major:

  • El foc
  • Els castellers
  • Els gegants
  • Els balls
  • Els elements del Seguici Festiu

Al final dels reptes, troben un cofre en el qual hi ha un codi QR i els enllaça en un vídeo en el qual l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació, Daniel Recasens, els desvetllen el que ha passat i els conviden a viure i a gaudir de la Festa Major com a premi d'haver aconseguit desvelar el misteri de la desaparició de les claus de Sant Pere. 

Capsa de la Festa Major

El lliurament de les Capses de la Festa Major es farà en un ambient festiu a La Palma, obert a les escoles i a tothom que ho desitgi. L'acte es farà a les 18:00 h i comptarà amb l'assistència també dels gegants Vitxets i La Mulassa. 

Paraules clau:

Notícies relacionades