Back to top

Prop de 1000 participants a la Cursa dels 4 Termes

Uns 500 caminadors i centenars de corredors han completat la 9a Cursa de Muntanya dels 4 Termes, que se celebra anualment a Mont-roig

Èxit de participació a la 9a. edició de la cursa dels 4 Termes de Mont-roig, que organitza el CE L’Areny amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

La cursa de muntanya es divideix en 4 proves esportives:

  • Cursa Trail Clàssica, de 31 km i 1500 m de desnivell positiu acumulat.
  • Cursa Trail, de 17 km i 660 m de desnivell positiu acumulat.
  • Cursa Express, de 14 km i 300 m de desnivell positiu acumulat.
  • Caminada, de14 Km i 500 m de desnivell positiu acumulat. Aquesta modalitat no és competitiva.

Tant les diferents sortides com les arribades han tingut lloc davant el pavelló poliesportiu de la població. La participació ha assolit la xifra màxima prevista, i l'organització ha hagut de penjar el cartell d'inscripcions exhaurides.

Quins són els 4 Termes?

L'origen del nom prové dels quatre termes municipals pels que passa el recorregut de la cursa: Mont-roig del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou i Pratdip. Des de l'organització han destacat que el treball de recuperació de molts senders els ha permès crear un recorregut que s'ha centrat en la Muntanya Blanca i la muntanya de l’Areny, i que transcorregut per llocs com el Portell de l'Escagassat, la cova del Blai, les Set Crestes, el Puig del Cabrafiga, el Molló dels quatre Termes, l'ermita de la Mare de Déu de la Roca, o el barranc de la Mina de les nines.

Paraules clau:

Notícies relacionades