Back to top

Prop de 1.300 alumnes canten la Gran Nadala de Canal Reus

El vídeo oficial s’estrenarà el 12 de desembre en el programa 'Va com va'
nadala

Un any més, la plaça del Mercadal ha estat l'escenari de la Gran Nadala de Canal Reus que dóna la benvinguda a les festes de Nadal. La gran majoria d'escoles de la ciutat han participat en un esdeveniment que arriba a la vuitena edició i que mobilitza prop de mil tres-cents xiquets i xiquetes. 

La Gran Nadala d'enguany ha tingut com a protagonistes a 1.300 alumnes dels centres escolars de la ciutat que han interpretat “El noi de la mare”. Tot plegat sota la direcció musical de Jordi Salvadó, que també ha exercit de mestre de cerimònies. 

GALERIA | Imatges de la Gran Nadala 2019

Vídeo oficial

El programa 'Va com va' de Canal Reus emetrà el pròxim 12 de desembre el vídeo oficial de la Gran Nadala 2019. Durant tot el Nadal es podrà veure a Canal Reus i també al web www.canalreustv.cat

nadala

29 escoles

Les 29 escoles participants en aquesta vuitena edició de la Gran Nadala han estat: Puigcerver, Maria Rosa Molas, Aura, Ciutat de Reus, Sant Bernat Calvó, Pi del Burgar, Rosa Sensat, La Salle, Rubió i Ors, Cèlia Artiga, Prat de la Riba, Maria Cortina, Sant Pau, La Vitxeta, La Presentació, Collège Français, Pare Manyanet, Els Ganxets, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Arce, General Prim, Marià Fortuny, Isabel Besora, Eduard Toda, Misericòrdia, Montsant i Pompeu Fabra. 

nadala

Aquest és el vuité any que Canal Reus, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Reus, organitza aquesta cantada conjunta en què els escolars de la ciutat donen la benvinguda al Nadal. L’acte també compta amb el patrocini de Borges i la Creu Blanca.

Recupera el directe