Back to top

Prop de 2.000 firmes en contra del desmantellament del Servei d'Addiccions de Reus

L'Hospital Sant Joan va destituir el mes de març la directora del Servei d'Addiccions i Salut Mental del centre, retallant també part de l'equip del servei. Arran d'això, es va engegar una campanya de recollida de firmes per demanar la restitució dels professionals del servei encapçalat per la doctora Tré Borràs

El Servei d'Addiccions i Salut Mental de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha recollit més de 1.800 firmes per tal de demanar que l'hospital restauri el servei, després que el passat 30 de març es destituís la seva directora Tré Borràs i de dues metgesses més del servei. Des dels impulsors de la campanya, es destaca la gran quantitat entitats i institucions especialitzades en addiccions de Catalunya i l'Estat Espanyol que han signat el document, però també moltes altres no relacionades en aquest àmbit.

Els professionals del servei també critiquen que no s'ha donat massa explicació dels motius de la destitució per part de l'hospital, al·legant només una pèrdua de confiança cap a la direcció del servei. És per això que en la recollida de firmes també es demana una explicació per part del centre sanitari.

El Servei d'Addiccions i Salut Mental també gestiona diferents programes d'autocura com l'Associació Reus Som Útils, DonaArsu, el centre de la Illeta o el servei ISOLAB, els quals els seus usuaris ara se senten desemparats.

Paraules clau:

Notícies relacionades