Back to top

Prop de 250 emprenedors al Servei d'Assessorament

El programa dóna suport íntegre a totes les persones que vulguin iniciar un projecte de negoci.
Prop de 250 d'emprenedors al Servei d'Assessorament

El Servei d'Assessorament a l'empresa i l'emprenedor ha atès durant aquest 2019 gairebé 250 consultes. A través del programa de la regidoria d'Empresa i Ocupació, es vol donar un suport íntegre a tots els emprenedors que vulguin crear un negoci. També en grups reduïts s'ofereix un acompanyament complementari amb la participació de professionals experts.

Assessorament per crear una empresa

Aspectes com la connexió amb la idea de negoci, l'autolideratge, la comunicació o l'estudi de mercat. Són els àmbits que s'han impartit en les sessions d'acompanyament en grup del Servei d'Assessorament a l'empresa i l'emprenedor. El programa està pensat per a persones que volen iniciar un projecte de negoci i volen aprofundir en aquelles qüestions que han de tenir en compte a l'hora de crear una empresa i desenvolupar el seu pla de negoci. Les sessions d'aquests mòduls tenen 2 hores de duració i en total aquest 2019 hi han participat una cinquantena d'emprenedors, majoritàriament persones autònomes que emprenen per primera vegada un negoci.

Assessorament en grup o individualitzat

Balanç del Servei d'Assesorament a l'empresa de l'Ajuntament de Reus

El programa està impulsat per la regidoria d'Empresa i Ocupació i consisteix, no en les sessions d'assessorament en grup sinó també en l'acompanyament personalitzat i individual que facilita a l'emprenedor tasques com valorar la viabilitat del projecte, la recerca de finançament o informar-se sobre tràmits municipals. En aquest aspecte, el servei ha assessorat gairebé 250 persones individualment.

A partir del proper mes de febrer el servei encetarà un nou semestre de sessions d'assessorament en grup.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades