Back to top

Prop de 5 ingressos diaris per Covid-19 a l'Hospital Sant Joan de Reus

El director assistencial de l'Hospital Sant Joan de Reus, Salvador Sarrà, assegura que la situació actual a l'UCI és molt tensa.

El director assistencial de l'Hospital Sant Joan de Reus, Salvador Sarrà, ha assegurat en una entrevista al Notícies Migdia de Canal Reus que "la situació de malalt crític és molt tensa". De fet, actualment, l'UCI de l'hospital està plena i dels 20 llits que hi ha, 12 són per a pacients amb Covid-19

Sarrà també assegura que la gran majoria dels pacients que es troben ara a l'UCI no estan vacunats. I en els casos, en què sí que han rebut la vacuna, els símptomes són més lleus. 

"La situació de malalt crític és molt tensa"

A planta, però la situació canvia. Actualment, hi ha entre uns 35 i 40 pacients amb covid. "Tenim una situació de malalts a planta bastant controlada, tenint en compte el gran nombre de contagis que hi ha", explica Sarrà. 

I a diferència de les primeres onades, segons explica Salvador Sarrà, en aquesta "l'Hospital segueix ple d'allò que no és Covid-19"

"Estem més que duplicant les baixes d'altres onades" 

Pel que fa a la plantilla del Sant Joan, Sarrà reconeix que "hi ha molts treballadors contagiats, que malgrat que estiguin lleus, no poden venir a treballar". Una situació que els "genera certa tensió on hi ha el malalt crític".  

Recupera l'entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades