Back to top

Prop de mig miler de persones redescobriran el Cementiri de Reus

La Gata Borda torna a enlluernar en unes visites que cada any exhaureixen entrades i que es reinventen constantment, enguany, al voltant del 150è aniversari de l'equipament.

Aquesta setmana de Tots Sants tornen les visites guiades al Cementiri General de Reus. 450 persones gaudiran al llarg d'aquesta setmana, de la mà de la Gata Borda, de la possibilitat de redescobrir els secrets que s'hi amaguen i les històries que enriqueixen un patrimoni de ciutat espectacular.

Des d'aquest dimarts, i fins aquest dijous, amb tres passis cada dia, a les set, a un quart de nou i a dos quarts de deu, es dona la possibilitat de redescobrir un espai espectacular. També és cert que fa dies que no queden entrades per aquestes visites que permeten comprendre la riquesa patrimonial que s'amaga al cementiri i que enguany, coincidint amb el 150è aniversari de l'equipament, giraran al voltant d'aquesta efemèride.

Nous espais i històries

De fet el recorregut ha canviat lleugerament respecte d'anteriors edicions i es visita el monument a Sardà i Cailà, que és qui va cedir els terrenys per la construcció del cementiri, també es visita la primera persona enterrada i l'indret on descansa la primera dona aviadora catalana de la història, casada amb un reusenc.

L'any passat les visites van quedar suspeses per culpa de la pandèmia i a través de Canal Reus es va gaudir d'un documental que permetia reviure-les a través de la petita pantalla. 

Paraules clau:

Notícies relacionades