Back to top

Propera mobilització a Reus: abocar la brossa a diferents punts de la ciutat

Més de 200 persones s'han reunit en assemblea oberta aquest diumenge a la plaça Catalunya de Reus per debatre les mobilitzacions pels propers dies. De moment s'ha convocat als ciutadans a portar cada dia a les vuit del vespre la brossa a la plaça del Mercadal per abocar-la en un punt concret de la ciutat.
assemblea oberta a pl. Catalunya de Reus

Dividits en grups de treball per agilitzar l'assemblea, els ciutadans que s'han sumat a la trobada oberta, han fet propostes com organitzar-se per fer relleus en les mobilitzacions o actes de llarga durada, com talls de carreteres o vies, oferir el servei de cura d'infants per facilitar la participació de pares o mares a les mobilitzacions, en aquest cas, el Casal Despertaferro ha ofert l'espai i s'hauria de buscar un equip voluntari per gestionar-lo, o la creació d'una farmaciola de primers auxilis acompanyat d'un llistat de voluntaris sanitaris per atendre les necessitats mèdiques bàsiques que es puguin derivar d'una mobilització. Però una de les propostes que ja venia cuinada d'origen, entre els impulsors de l'assemblea oberta, era la que arrenca avui a la plaça del Mercadal, on s'emplaça els ciutadans a portar la brossa cada dia a les 8 del vespre per abocar-la en un punt de la població, cada dia un lloc diferent, com a mesura de protesta contra les persones, col·lectius o institucions que defensen interessos contraris a les llibertats i a una democràcia real.

D'altra banda, l'assemblea oberta ha establert reunir-se cada diumenge a dos quarts de set de la tarda per debatre properes actuacions i organitzar tallers o xerrades formatives.

Paraules clau: