Back to top

El propietari de la Casa Navàs compra Vermuts Miró

La família Prats Miró s'ha venut la històrica Vermuts Miró. Xavier Martínez, empresari reusenc i propietari de la Casa Navàs, ha adquirit l'empresa de vins aromatitzats i licors després d'un procés de reajustament amb l'objectiu de fer-la més atractiva.

Moviment econòmic important a la ciutat de Reus. Xavier Martínez, a través de l'empresa Masergrup, ha adquirit Vermuts Miró. La voluntat de l'operació, segons una comunicació extraoficial del nou propietari a alguns mitjans locals, entre els que no es compta Canal Reus, és la de potenciar la internacionalització i posicionar la marca als mercats europeu i americà.

El procés de venda fa dos anys que es va iniciar amb una reestructuració destinada a reduir despeses i augmentar els beneficis de Vermuts Miró. Un procés que es va fer sota la tutela de Francesc Homs Ferret, exconseller d'economia de la Generalitat i màxim responsable d'INEO Corporate. El reajustament havia afectat a part de la plantilla i també a algunes de les esponsoritzacions en l'àmbit cultural i esportiu a entitats de la ciutat. La clau de l'adquisició ha estat assegurar econòmicament la família fins ara propietària: Remei Prats, que comptava amb un 80% de l'accionariat i que ara serà presidenta d'honor de l'empresa i Pere Miró, el seu fill, que ostentava bona part de la resta de la propietat.

Es deconeix en què consistirà l'anunciada internacionalització, tenint en compte que Vermuts Miró manté externalitzada la comercialització dels seus productes a Licors Gené per a la demarcació de Tarragona i Casalbor per a la resta de l'Estat Espanyol.

Paraules clau:

Notícies relacionades