Back to top

Propostes musicals atrevides i arriscades a la 19a edició del FiM Vila-seca

La fira tindrà lloc en vuit espais diferents de Vila-seca entre el 4 i el 7 de maig

"On tot comença"; aquest és el lema de La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca que aquest any celebra la seva dinovena edició, amb una programació atrevida i arriscada. Del quatre al set de maig es podrà gaudir d'un total de cinquanta-dues actuacions repartides en vuit escenaris de diferents localitzacions del municipi; tres al Castell de Vila-Seca, al Parc de la Formiga, l'Auditori Josep Carreras, el magatzem d'avellanes "Cal Perera", la plaça de Voltes i, com a novetat d'enguany, el Celler noucentista també acollirà un dels escenaris.

Km0 entre novetats i estrenes

Les actuacions compten amb diferents propostes musicals emergents i projectes de música familiar. Una de les novetats d'enguany és que la fira dona veu a més d'una vintena de propostes de Km0; i més del setanta per cent dels espectacles són estrenes i novetats d'aquest 2023., creant així un espai de noves oportunitats pels artistes que hi participen.

Algunes propostes

A la Fira hi participaran més d'una vintena d'artistes emergents entre els quals hi ha el duet de Valls, FigaFlawas o els Pale Moon, duet d'Idnie Pop procedent de Sibèria i d'Islàndia. Pel que fa als projectes de música familiar, hi participaran El Pony Menut, una banda de folk per públic infantil, La Clika, una cantata pels més petits que tracta temes com l'amistat la igualtat o l'ecologia, entre d'altres. 

Entrades i programació

Totes les entrades són gratuïtes, però caldrà fer-ne la reserva a la pàgina web de la fira a partir de mitjan abril. La programació dels artistes convidats es pot consultar a la mateixa pàgina web o al document adjuntat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades