Back to top

Es prorroguen les obres del pont del barri Gaudí fins al setembre

Les obres haurien d'haver estat enllestides abans de l'estiu, però s'ha concedit una pròrroga de dos mesos a l'empresa adjudicatària.

Les obres del pont del barri Gaudí, que haurien d'haver estat enllestides abans de l'estiu, encara duraran dos mesos més. L'Ajuntament de Reus ha concedit una pròrroga a l'empresa adjudicatària dels treballs de millora del pont.

Les obres consisteixen en la reforma del pont, encarregades a Construccions Vinaixa, que contempla aspectes com ara l'execució d'una vorera per a vianants de 2,65 metres, d'un carril bici per a cada sentit o la instal·lació de panells d'acer per minvar el soroll dels vehicles, i en la impermeabilització del sostre, a càrrec d'Adif, ja que les filtracions d'aigua sempre hi han estat un problema. Segons indiquen des del consistori, els treballs d'impermeabilització, ja enllestits, han afectat al transcurs normal de les altres obres.

El trànsit de vehicles continua tallat

Fonts municipals asseguren que s'està treballant per permetre l'entrada als vehicles tan aviat com sigui possible i, si pot ser, el trànsit de vehicles podria produir-se quan les obres estiguin en la fase final. De moment, continuaran les afectacions de trànsit a punts com ara el pont petit del barri Gaudí, el qual es troba regulat per un semàfor mòbil.

Paraules clau:

Notícies relacionades