Back to top

Proscrits, un festival de clown amb Pepa Plana i Leo Bassi

L'Aleixar ha acollit la primera edició de Proscrits, un festival que barreja el circ, el clown l'humor i la música. La pallassa Pepa Plana i el Bufó Leo Bassi han estat els encarregats d'estrenar aquest primer cartell del certamen organitzat per la Companyia Struc.
Funció de Pepa Plana en la primera edició del Festival Proscrits, on Leo Bassi també ha format part del cartell

Riures, música i humor en un entorn natural, als peus de la serra de la Mussara. Una combinació immillorable per acollir la primera edició del Festival Proscrits. El certamen neix en una reunió d'amics i sota l'organització de la Companyia Struc s'ha dut a terme donant-li una forma íntima, rural i amb senzillesa però a la vegada amb rigor artístic.

Pepa Plana i Leo Bassi han estat els grans caps d'aquest primer cartell de Proscrits. La pallassa de Valls ha encetat la nit amb l'espectacle "A l'Atzar", una representació on apareixen diversos personatges de dones lligades per un fil conductor. Leo Bassi per la seva banda, a delaitat als espectadors després de sopar amb l'espectacle "El última Bufón", una funció inspirada en les 6 generacions familiars que han precedit el còmic italià en el món de l'art humorístic.

Diversos mags també han amenitzat el festival celebrat al Mas del Valent de l'Aleixar i el duet de versions dels 80's CoverH ha posat punt i final en aquesta primera edició de Proscrits.

Paraules clau: