Pròxim objectiu: la final de l'OK Lliga

Aquest dissabte, a partir de les 12:15 h, es juga el primer partit de les semifinals del play-off entre el Barça i el Reus.

S'apuja el ritme de partits en el play-off de l'OK Lliga. Del partit setmanal dels quarts de final es passa al doble enfrontament en menys de seixanta hores de diferència en les semifinals. I si puja el ritme, també ho fa la qualitat del rival. El Reus se les veurà al millor de cinc partits amb el vigent campió de les darreres vuit temporades, el Barça dirigit per Edu Castro.

Els de Jordi Garcia hauran descansat menys dies que els blaugranes, ja que els roigs-i-negres van forçar el tercer partit dels quarts de final contra el Lleida mentre que el Barça va resoldre el seu enfrontament amb el Caldes per la via ràpida.

Rotació curta?

En el partit contra el Lleida el Reus va tenir una rotació més curta de l'habitual, per la baixa per lesió de Diego Rojas. De fet, Jordi Garcia va convocar el jove Pol Cabré, però no va disputar cap minut. El jugador xilè està pràcticament descartat pel partit d'aquest dissabte, mentre que dilluns podria tornar a la convocatòria.

Raúl Burgos i Josep Antoni Ribó seran els àrbitres encarregats de xiular el primer dels clàssics de les semifinals de l'OK Lliga. Un partit que es disputarà aquest dissabte a partir de les 12:15 h.